hero image

Bijzonder

Musical4daagse

Stap 4 dagen de magie van theater Flint binnen

Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Locatie

Zaal 1

  • € 175,00
Externe verkoop De verkoop verloopt via de website van de Musical4Daagse.

Een unieke ervaring in Theater Flint Amersfoort!

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan van Theater Flint. Vier dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling voor familie en vrienden.

Samen met de docent werken de kinderen vier dagen om tot een eindvoorstelling te komen. De musical is zo geschreven dat alle kinderen een eigen rol met tekst en solozang hebben. 

De kinderen leren tijdens de Musical4daagse niet alleen zingen, dansen en acteren, maar ook samenwerken en communiceren. De lessen zijn zo gemaakt dat kinderen op een speelse manier de basisbeginselen van theater leren. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en zelfvertrouwen op te bouwen. 

Tijdens de voorstelling stralen de kinderen met professionele kap en grime, kostuums en voelen ze zich helemaal één met hun rol. Aan het einde van de voorstelling ontvangen de musicalsterren een staande ovatie!

Voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Geen ervaring nodig

Aanmelden kan via www.musical4daagse.nl/amersfoort

Lijkt het je leuk, maar vormt de prijs een drempel? Stuur een email voor een aanvraag voor het Musical4daagse Fonds naar fonds@musical4daagse.nl

Wat is belangrijk om te weten? 

Belangrijke informatie
15 t/m 18 juli 2024
– 09:00 – 14:00
– 6 t/m 12 jaar
– Kosten per deelname €175,-

De Musical4daagse is een initiatief in samenwerking met 20 theaters door heel Nederland. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met theater, kunnen zij een leven lang genieten van deze prachtige kunstvorm en hierdoor ook een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de culturele sector.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving