hero image

Bijzonder

Musical4daagse

Stap 4 dagen de magie van theater Flint binnen

Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Locatie

Zaal 1

  • Totaal € 175,00
Archief
De verkoop verloopt via de website van de Musical4Daagse.

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?
Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is uniek. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind.

De Musical4daagse is er niet alleen in de zomervakantie maar elke vakantie! Ook geschikt voor kinderen die op sport zitten of een druk schema hebben. Dat maakt De Musical4daagse cool! Wat nog cooler is? We zitten in ruim 15 theaters, iedere vakantie een andere musical.

Het zaallicht gaat uit en alle kinderen staan klaar. Jullie zien jullie zoon of dochter gespannen wachten tot dat hij mag beginnen met zingen. Je hoort het eerste woord, het gaat goed! Jullie kind krijgt met ieder woord meer zelfvertrouwen en straalt. Het lijkt wel magisch.
Zie jij jullie zoon of dochter daar al staan? Meld je dan aan via de website van Musical4daagse 

Wat is belangrijk om te weten? 

Van 10 t/m 13 juli 2023

  • 09:00 tot 14:00 
  • 6 t/m 12 jaar 
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren 
  • Kosten voor vier dagen: €170 

Wil je nog wat meer informatie? We hebben een Ebook speciaal gemaakt om samen met jullie zoon of dochter door te lezen! Ebook

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving