hero image

Cabaret

Young Adult

n00b

Speelt n00b (reprise)

Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 24,00
  • 1e Rang € 21,50
  • 2e Rang € 19,50
  • 3e Rang € 17,50
  • 4e Rang € 15,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Winnaar cabaretprijs Neerlands Hoop 2023!

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. Ze wonnen het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kunt zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met jouw onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

www.moretheater.nl

Recensies

De Volkskrant
⭐⭐⭐⭐⭐ "De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor (...) hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant."
AD
"Laura en Isabelle vormen een ontroerend komisch duo dat opvalt met soms schaamteloze teksten en het snelle schakelen tussen verschillende rollen en scènes. Als toeschouwer ben je steeds benieuwd naar de volgende scène."
NRC
⭐⭐⭐⭐ "IJzersterk cabaretdebuut."
Het Parool
"Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving