hero image

Cabaret

Cabarestafette

Nationaal Theaterweekend

Ontdek kakelvers cabarettalent voor maar € 10 !

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

21:25 uur
  • 1e Rang € 10,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld.

Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette, om er samen op uit te trekken, en de theaters uit te checken. Jij ziet er drie voor de prijs van één. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit wat je krijgt. Laat je verrassen en laaf je aan het beste cabarettalent van het moment!

Eerdere deelnemers schopten het nog best ver: o.a. Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan zochten een veilige haven in de Cabarestafette voor zij in hun eentje door het land trokken. Zo kon het publiek hen ontdekken, en vonden zij hun publiek.

Zie je door de bomen het bos niet meer; check dan een avond in bij de Cabarestafette!

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat DJ Miss Twist in TREK.
Miss Twist weet altijd de juiste snaar te raken en staat bekend om haar gevoel voor sfeer. Een verjaardagsfeest, een bruiloft, een netwerk- of zakelijk evenement of een première? Niets is haar te dol. Ze draait vintage vinyl uit de jaren ’50 & ’60 maar ook muziek tot en met de jaren ’80. Bekende en onbekende hits zullen voorbij komen!

Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint

Op 26, 27 en 28 januari 2024 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts een tientje. Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Flint organiseert dit weekend namelijk ook veel extra activiteiten.

Promobeeld van het Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint theater Amersfoort

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving