hero image

Toneel

Tjitske Reidinga

Portret

Een ode aan het theater en het kleine leven.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang € 10,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Let op: Dit is een verplaatste voorstelling. Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht via de mail.

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Daarom schreef ze de voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen One Woman Show, dan is het wel jezelf.

Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? En waarom word je soms middenin een filosofische gedachtegang over wie je wilt zijn, of misschien zelfs al wel bent, onderbroken door je telefoon omdat je een tikkie moet betalen? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en Tjitskes favoriete fantasierijke muziek. Een fijne, ontroerende theaterervaring die je iets geeft. Het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor als je iets leuks wil zien zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is.

Portret is een ode aan het theater en het kleine leven. Over de kracht en het beschermen van de fantasie. Over alles kunnen zijn, en denken, en over hoe bevrijdend dat wel niet is.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving