hero image

Klassieke muziek

Koffieconcert | Einaudi’s Vleugels

Nationaal Theaterweekend

Een uur van pure ontspanning, waarin je wordt meegenomen op een golf van rust, troost en liefde.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 10,00
Uitverkocht
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wat maakt Einaudi’s muziek zo ontzettend geliefd? Voor velen is zijn muziek als een onbelemmerde reis recht naar het hart. En Einaudi is slechts een van de componisten die dit effect weten te bereiken.

Voor dit concert hebben we een eclectische selectie gemaakt van muziek van verschillende componisten, waaronder ook enkele premières van Frank, doordrenkt met sfeervolle klanken en de meest poëtische melodieën uit het neoklassieke spectrum. Bereid je voor op een uur van pure ontspanning, waarin je wordt meegenomen op een golf van rust, troost en liefde.

Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint

Op 26, 27 en 28 januari 2024 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts een tientje. Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Flint organiseert dit weekend namelijk ook veel extra activiteiten. Meer hierover vind je later op deze pagina.

Promobeeld van het Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint theater Amersfoort

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving