hero image

Klassieke muziek

Koffieconcert | Einaudi’s Vleugels

Nationaal Theaterweekend

Een uur van pure ontspanning, waarin je wordt meegenomen op een golf van rust, troost en liefde.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 10,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Bereid je voor op ruim een uur van pure ontspanning, waarin je wordt meegenomen op een golf van rust, troost en liefde.

Voor velen is de muziek van Einaudi en andere tijdgenoten als een onbelemmerde reis recht naar het hart. Een oase van ontspanning in een wereld vol haast. Bereid je voor om deze ochtend geraakt te worden door een concert gevuld met sfeervolle klanken en de meest poëtische melodieën uit het neoklassieke spectrum!

Anoek Brokaar (viool) en Frank Oppedijk (piano) zijn in Amersfoort geen onbekenden. Al 20 jaar geleden traden zij samen op in de Sint Aegtenkapel en vele concerten volgden. 27 januari spelen zij een neoklassiek programma voor het publiek met muziek van Einaudi, Yiruma en andere eigentijdse componisten.

Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint

Op 26, 27 en 28 januari 2024 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts een tientje. Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Flint organiseert dit weekend namelijk ook veel extra activiteiten.

Promobeeld van het Nationaal Theaterweekend 2024 in Flint theater Amersfoort

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving