hero image

Muziek

Niels Geusebroek

Sings Coldplay

Niels speelt de grootste hits van Coldplay met zijn band al in uitverkochte popzalen, nu zetten zij ook de theaters op z’n kop!

Locatie

AFASzaal

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 22,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Let op: dit is een staand concert!
Zaaldeuren gaan open om 19.30 uur.

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis en zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band: “Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen.” In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay met zijn band in de uitverkochte popzalen en nu zetten zij ook gegarandeerd de theaters op z’n kop! 

Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was daarmee al te zien op festivals als Lowlands & Pinkpop. Bij het grote publiek brak Niels in 2011 door na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year of Summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving en in 2013 volgde ook zijn eerste solo-hit Take Your Time Girl dat met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staan Ely & Joèl in TREK. Een soulful zang en gitaar duo die meerdere sets met originele songs en classic covers leveren. De genres variëren tussen R’n’B, jazz, hiphop en funk.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving