hero image

Familievoorstelling

Musical

Peter Pan de Musical (6+)

Theater Terra

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 23,50
  • 1e Rang € 21,00
  • 2e Rang € 19,50
  • 3e Rang € 17,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de familiemusical Peter Pan, naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Tovenaar van Oz, Rapunzel en JungleBoek. 

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? 

Na de voorstelling mag iedereen op de foto met Kapitein Haak, Wendy of een van de andere karakters uit de musical! 

theaterterra.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de Kindermuziekweek. 5 t/m 14 april 2024 kunnen alle kinderen van 0 tot 12 jaar op verschillende locaties in Nederland genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving