hero image

Cabaret

Peter Pannekoek

DNA (reprise)

Een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 31,00
  • 1e Rang € 28,50
  • 2e Rang € 25,00
  • 3e Rang € 22,50
  • 4e Rang € 20,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt een maximum van 4 kaarten per bestelling.
Archief

Een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater. 

Peter Pannekoek is weer terug met DNA, wees er snel bij voor het te laat is! De voorstelling was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. Het NRC schreef: ‘Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA.’ ‘De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken’, aldus De Telegraaf. ‘Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn’ oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling ‘magistraal en grenzeloos hard’. Volgens het Parool is het zelfs ‘het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière.’  

Peter behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn theaterprogramma Later was alles beter won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook te zien als teamcaptain in  Dit Was Het Nieuws en bij The Roast. 

www.peterpannekoek.nl

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Vrijdag avond staat DJ MaXerati in TREK. Op zaterdag 9 staat Aaron Asbury in TREK, ook wel bekend als de Johnny Cash van Hoevelaken. Na de release van zijn debuutalbum ‘Destination Unknown’ dook de eigenwijze songwriter het diepe in. Na diverse singles en albums doet hij waar hij het beste in is; eigenwijze, klassieke americana liedjes met een eigen twist.

Recensies

NRC
"Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA."
De Telegraaf
"De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken."
De Volkskrant
"Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn."
AD
"Magistraal en grenzeloos hard."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving