hero image

Cabaret

Pieter Derks

Ja, leuk

Over alles dat hopeloos misgaat, maar dan met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: ja. Leuk.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 32,50
  • 1e Rang € 30,00
  • 2e Rang € 27,50
  • 3e Rang € 24,00
  • 4e Rang € 21,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt: maximaal 4 kaarten per bestelling.
Archief

Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als hij. Altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd. Zijn vorige twee voorstellingen werden genomineerd voor de Poelifinario. “Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek”, schreef het AD. Zet je schrap voor een compleet avondje uit, over alles dat hopeloos misgaat, maar dan met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: ja. Leuk. 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling op zaterdagavond wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Dj Jazzy Johnson in TREK.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving