hero image

Cabaret

René van Meurs

2636

Eerlijke verhalen en hilarische anekdotes.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

  • 1e Rang + € 27,00
  • 1e Rang € 24,50
  • 2e Rang € 22,50
  • 3e Rang € 20,00
  • 4e rang (beperkt zicht) € 12,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”

www.renevanmeurs.nl

Recensies

De Volkskrant
⭐⭐⭐⭐ "Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek. Zacht en gemeend zijn in balans met een energiek grappenspervuur."
Scènes
⭐⭐⭐⭐ "Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnelling, met veel goede grappen en herkenbare observaties."
AD
⭐⭐⭐⭐ "Ontwapenend, ontroerend en oprecht."
Friesch Dagblad
"René van Meurs treedt met 2636 definitief in de voetsporen van de groten in de cabaretwereld."
Meppeler Courant
"Met een ongeëvenaarde grapdichtheid, soepele woordspelingen, makkelijk contact met de zaal, een sprekende mimiek en beeldende imitaties."
Meppeler Courant
"Bijzonder hoofdstuk in het geschiedenisboek van het Nederlandse cabaret."
Dagblad van het Noorden
⭐⭐⭐⭐ "Zijn mimische expressie reikt tot zijn voetzolen. Volstrekt authentiek en loeiend hilarisch."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving