hero image

Cabaret

Ronald Snijders

Een avond met mij

Even terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Locatie

ICOONtheater

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 19,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Om de start van de voorstellingen in ICOONtheater feestelijk te vieren, bieden wij je in de pauze of na afloop van de voorstelling een drankje aan.

Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.
Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

In de pers  
“Voor je het weet zit je midden in zijn gekantelde universum” – Trouw
“Briljant is zijn variatie op het gedicht Oote oote oote Boe uit 1951” – Trouw
“Prachtige voorstelling vol idiote, absurdistische humor. Ronald Snijders op zijn best” – Theaterparadijs  ★★★★

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving