hero image

Dias Latinos

Festival

Te gast/ externe partij

Sabroso | Latin Summer Session

Een Latin optreden en heerlijk diner op het terras

De gezelligste band van Nederland in Flint

Locatie

Terras

  • Optreden + diner € 32,50
Externe verkoop Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Kom en geniet van de vrolijke muziek van Sabroso, ook bekend als “de gezelligste band van Nederland”, op Dias Latinos! Dias Latinos introduceert voor het eerst de Latin Summer Sessions in Flint.  Een avond gevuld met muziek, waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner (fingerfood) in een ontspannen kampvuur setting.. kom, geniet en dans! De Latin Summers Sessions beginnen om 18:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. Dias Latinos start op donderdag 4 juli in Flint met Sabroso!

Sabroso is al meer dan 17 jaar een belangrijke naam in de Surinaamse
muziekwereld. Met hun ervaring maken ze van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis. De band heeft 13 getalenteerde muzikanten, inclusief een zangeres, en een uitgebreid scala aan instrumenten, allemaal onder leiding van de beroemde trompettist/arrangeur Setish Bindraban. Sabroso zorgt voor een avond vol afwisselende en meeslepende muziek, waarbij ze graag in contact komen met het publiek en voor topentertainment zorgen. Mis dit niet!

Flint tipt

Sabroso, de gezelligste band van NL tijdens Dias Latinos in Flint!