hero image

Bijzonder

Familievoorstelling

Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling (6+)

Sara de Monchy

Live-podcast over de spannende zoektocht naar een verlaten spookdorp.

Locatie

ICOONtheater

Pauze

geen
  • Normaal € 12,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een niet eerder verschenen mysterie op.

In Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken van het maken van deze populaire podcast met 800.000 luisteraars! Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling is een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling. En… neem vooral je eigen mysterie mee naar het theater! In de foyer van het theater is van alles te beleven en kan je met elkaar je eigen mysterie ontrafelen.

De 11-jarige Sammy wil weten: wat is er aan de hand in het mysterieuze spookdorp waar zijn moeder vandaan komt? Zij groeide op in een klein dorp in de bergen, maar dat dorp is nu helemaal verlaten. Sommige familieleden fluisteren dat het daar spookt. Zij willen er nooit meer naar toe. Maar Sammy wil daar niets van weten: hij wil terug naar de geboorteplek van zijn moeder, en erachter komen wat er precies aan de hand is in dit vreemde dorp. Spookt het er echt? En waarom is iedereen daar vertrokken? Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar het spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wat het grote geheim van dat kleine dorp op de top van de berg is.

Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR.

Recensies

De Volkskrant
⭐⭐⭐⭐ "‘Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving