hero image

Klassieke muziek

Lunchconcert

Selma Harkink & Jan Paul Grijpink

Lunchconcert / Liedrecital

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 10,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Jan-Paul Grijpink studeerde aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam alwaar hij zich specialiseerde in liedbegeleiding en opera. Hij volgde masterclasses bij Rudolf Jansen, Roger Vignoles, Helmut Deutsch en Boris Berman. Direct na zijn studie was hij werkzaam bij de toenmalige Opera Studio Nederland en bij de Nederlandse Reisopera.
Jan-Paul maakt momenteel deel uit van de muzikale staf van De Nationale Opera in Amsterdam. Daar werkte hij in talloze producties samen met dirigenten als Marc Albrecht, Carlo Rizzi, Maurizio Benini, Daniele Gatti, Sir Mark Elder, Antonello Manacorda, Reinbert de Leeuw en vele anderen. Tevens is hij repetitor en coach bij de huidige Nationale Opera Studio.

De sopraan Selma Harkink voltooide haar studie aan het Utrechts Conservatorium met onderscheiding bij Henny Diemer. Naast haar studie in Utrecht studeerde zij gelijktijdig aan het Conservatorium van Amsterdam aan De Nieuwe Opera Academie en aan de Internationale Liedklas.  Gedurende haar studie won Selma verschillende prijzen. Selma Harkink werkte aan een groot aantal operaproducties mee in onder andere Theater Dortmund, Gelsenkirchen, Bonn, De Nationale Opera en De Nederlandse Reisopera Sinds september 2016 is Selma als docent Hoofdvak Zang aan het Conservatorium van Utrecht verbonden en sinds september 2022 hoofdvakdocent aan het Conservatorium van Amsterdam.

Portretfoto Jan Paul Grijpink - Lunchconcerten in Flint theater Amersfoort

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving