hero image

Muziek

Sem Jansen & Leif de Leeuw Band

Who the f*ck is Britt

Het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man.

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:05 uur
  • Normaal € 19,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger.De unieke show “Who the F*ck is Britt?!”vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn. Dit alles wordt live begeleid door zijn band die bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw band. Sem zal met de band kleine verhalende Americana songs spelen. 

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Aaron Asbury in TREK, ook wel bekend als de Johnny Cash van Hoevelaken. Na de release van zijn debuutalbum ‘Destination Unknown’ dook de eigenwijze songwriter het diepe in. Na diverse singles en albums doet hij waar hij het beste in is; eigenwijze, klassieke americana liedjes met een eigen twist.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving