hero image

Show

Släpstick

Ho Ho Kerstshow

Op geheel eigen, brutale en chaotische wijze storten de heren zich eind van het jaar op het heilige kerstfeest.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 32,00
  • 1e Rang € 29,50
  • 2e Rang € 26,00
  • 3e Rang € 23,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat.  

Op geheel eigen, brutale en chaotische wijze storten de heren zich eind van het jaar op het heilige kerstfeest. Verwacht een kerstshow zoals je hem nog niet eerder zag. Zeker, je krijgt bekende hits te horen zoals Stille Nacht en De Herdertjes, Let It Snow en Jimmy de Weihnachtscowboy. Maar de ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman loopt uit op een pittige knokpartij en Oliver Hardy komt vast te zitten in de schoorsteen. En weet je wie er het beste kan jongleren met oliebollen, hoeveel trombones de kerstman op zijn kin kan laten balanceren en wat Charlie Chaplin in de levende kerststal te zoeken heeft? Je komt het allemaal te weten in de enige echte Ho Ho Kerstshow voor de hele familie waarin een oudhollands sneeuwballengevecht uiteraard niet mag ontbreken. 

Recensies

Theaterkrant
"Niet te missen kerstshow vol hilarische acts en muzikale hoogstandjes."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving