hero image

Jeugd

Muziek

SlodDe & VoS in de Geluidentuin (3+)

Kindermuziekweek

Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een... vogelschaap?!

Locatie

ICOONtheater

  • Normaal € 10,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

SlodDe & VoS in de Geluidentuin is niet zomaar een liedjesvoorstelling; het is een levendige, gekke show waarin kinderen ontdekken dat geluiden net zo kleurrijk zijn als zijzelf en een belangrijke rol spelen in dit betoverende verhaal.

Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Beleef een griezelig avontuur wanneer het tijd is om te slapen en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen?

Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een… vogelschaap?!

“Een levendige, opgewekte show waaruit je kunt leren dat geluiden een kleur hebben.” – Theaterkrant, oktober 2023

SlodDe & Vos is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums.

Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter. Hun eerste theatervoorstelling SoldDe & VoS in de Geluidentuin is onlangs in première gegaan, waar ze met hun alternaLieve liedjes jonge harten blijven veroveren, zowel groots als akoestisch.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving