hero image

Muziek

SPINVIS & Saartje Van Camp

Neveldieren

Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu.

Locatie

ICOONtheater

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 20,00
Uitverkocht, meld je aan voor de wachtlijst Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Spinvis & Saartje Van Camp NEVELDIEREN theaterconcert © Spinvis ‘…En toen het dauw des nachts op de landen nederdaalde, kwamen neveldieren in den droomen van den menschen…’ Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? Neveldieren is een voorstelling met veel bekende en nieuwe Spinvisliedjes.

Over Spinvis schreef eerder: de Volkskrant*****: ‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’ NRC****: ‘unieke stem in Nederlandse popmuziek.’ 8weekly****: ‘Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze.’ Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs. In oktober 2021 ontving hij De Gouden Notekraker van zijn vakgenoten, voor wie hij dé artiest is die live al meerdere jaren invloedrijk en toonaangevend is. In oktober 2020 verscheen zijn recentste album 7.6.9.6. bij Excelsior Recordings. www.spinvis.nl

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving