hero image

Klassieke muziek

Toneel

Spraakmakers

Matangi Quartet met o.a. Gijs Scholten van Aschat

Nederlandse topacteurs en topensembles smeden prikkelende verhalen en bijpassende klassieke muziekwerken tot een nieuwe vertelling.

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:45 uur
  • Normaal € 32,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Spraakmakers is een gloednieuwe reizende concertserie die klassieke muziek verbindt met de wereld van vandaag. Tijdens deze avond smeden Nederlandse topacteurs en topensembles prikkelende verhalen en bijpassende klassieke muziekwerken tot een nieuwe vertelling. Tegelijkertijd verteld én gespeeld, als één theatraal muziekverhaal.  

Het succes van de eerste editie in 2022 smaakt naar meer. Dit seizoen treden acteurs Gijs Scholten van Aschat, Rick Paul van Mulligen en ‘Ntiana Stuger samen op met het Matangi Quartet, Slagwerk Den Haag en pianist Thomas Beijer. Samen brengen zij drie actuele verhalen over genderidentiteit, dementie en het donker van de nacht. De Vlaamse theatermaker Lucas De Man is flamboyant gastheer en betrekt het publiek tijdens een theatrale avond die vele verrassingen kent. Spraakmakers is voor iedereen die nieuwe verhalen zoekt in klassieke muziek. 

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat DJ MaXerati in TREK.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving