hero image

Terre des Hommes Modeshow

Locatie

Sint Aegtenkapel

  • Gratis € 0,00
Archief
Als theater in Amersfoort zoekt Flint de verbinding met de stad en zijn we sociaal maatschappelijk betrokken. Wij vinden het belangrijk dat Flint en de Sint Aegtenkapel open en toegankelijk is voor iedereen. Daarom ondersteunt Flint dit evenement van Terre des Hommes

De winkel van Terre des Hommes Amersfoort bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren ze 21 oktober a.s.in de Sint Aegtenkapel met een wervelende modeshow.

Terre des Hommes, bekend om haar “1e keus in 2e hands” spullen, laat in 2 shows zien  dat “modieus ” en “duurzaamheid” prima samen gaan.

Gedurende het jaar bewaren de vrijwilligsters van Terre des Hommes de kleding waarvan zij denken dat het mooie voorbeelden zijn van “modieus” en voor de shows (om 13.00 uur en 14.30 uur) zijn diverse modellen uit eigen gelederen gevraagd, wat de diversheid benadrukt.

Na afloop van de shows worden de getoonde kleding en de accessoires verkocht en de opbrengst is dit jaar voor ons project tegen kindermisbruik op Madagaskar.

Naast de shows kan je genieten van een lekker kopje koffie of thee tussen de verschillende standjes met artikelen die Terre des Hommes ook verkoopt in haar winkel op Kamp 79.

De toegang tot de modeshows is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Kom dus gezellig langs op 21 oktober a.s. op ’t Zand 37!

Omdat de Sint Aegtenkapel in het auto luwe gedeelte van Amersfoort ligt én vanwege de groene gedachte, adviseren wij je op de fiets te komen.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving