hero image

Toneel

The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske,

De meesterlijke en legendarische whodunit van Agatha Christie

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

21:15 uur
  • 1e Rang + € 37,50
  • 1e Rang € 35,00
  • 2e Rang € 32,10
  • 3e Rang € 29,20
  • 4e Rang € 26,30
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

‘The Mousetrap’ ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Een prachtige cast brengt het legendarische moordmysterie van Agatha Christie na twintig jaar terug in Nederland.

Door de aanhoudende sneeuwval zit een aantal gasten vast in het oude pension Monkswell Manor. Dan meldt een brigadier van de politie zich. Eerder die dag is er een moord in de omgeving gepleegd en hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben, maar als er een tweede slachtoffer valt, loopt de spanning op.

Agatha Christie maakte er een meesterlijke whodunit van en zet haar publiek voortdurend op het verkeerde been met meer plotwendingen dan een draaitol! Het verhaal is nooit verfilmd: wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen…

www.rep.nu 

Credits

TEKST
Agatha Christie
REGIE
Jasper Verheugd
SPEL
Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Chris Tates, Guusje te Pas en Levi Vos

Recensies

Theaterkrant
"Een spannend mysterie met een verrassende plottwist."
Scènes
⭐⭐⭐⭐ "Een aanrader om naartoe te gaan!"

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving