hero image

Muziek

Lo Sings Sting

The Royal Dutch Scam

Geniet van hits, anekdotes en bloedstollend mooie parels, geïnterpreteerd door de allerbeste musici die ons land rijk is.

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:05 uur
  • Normaal € 24,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

The Royal Dutch Scam wordt al jaren internationaal gezien als het sterkste eerbetoon aan Steely Dan. Komend seizoen verdiepen Lo van Gorp en zijn sterrenteam zich éénmalig in de muziek van Sting. Waarom? 

Na zijn breuk met The Police sloeg deze eigenwijze Englishman begin jaren ’80 een weg in die hem veel meer vrijheid verschafte in zijn muzikale ideeën. Hij ging een langdurige samenwerking aan met veelbelovende kopstukken uit de Amerikaanse jazzscene waardoor een zeer rijk, breed en vrij klankpalet ontstond. Met vele hits en prachtige albums tot gevolg: De songs Fragile / If you love somebody, set them free / Russians / They dance alone / Shape of my heart en Fields of gold zijn daar voorbeelden van. 

‘Lo Sings Sting’ staat garant voor een avond genieten van hits, anekdotes en bloedstollend mooie parels die u misschien zijn ontgaan. Respectvol geïnterpreteerd door de allerbeste musici die ons land rijk is. 

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat DJ Miss Twist in TREK.
Miss Twist weet altijd de juiste snaar te raken en staat bekend om haar gevoel voor sfeer. Een verjaardagsfeest, een bruiloft, een netwerk- of zakelijk evenement of een première? Niets is haar te dol. Ze draait vintage vinyl uit de jaren ’50 & ’60 maar ook muziek tot en met de jaren ’80. Bekende en onbekende hits zullen voorbij komen!

Credits

UITVOERENDEN
Lo van Gorp - leadzang/sax , Tom Beek - sax , Arjan Muusz - sax , Eric van de Bovenkamp - keyboards, Erik Rutjes - gitaar , Boudewijn Lucas - bas , Mark Stoop - drums, Dedre Twiss - backing vocals , Debbie Helaha - backing vocals , Simone Pormes - backing vocals , Lex Amrein - geluid
Promobeeld van Royal Dutch Scam Lo Sings Sting foto Nienke de Jong

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving