hero image

De Lieve Flint

Toneel

Young Adult

Cock (16+)

Theater Oostpool

Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

Nog niet bekend
  • 1e Rang + € 27,00
  • 1e Rang € 24,50
  • 2e Rang € 22,50
  • 3e Rang € 19,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • 4 x Theater Oostpool - Schud je wakker € 100,00

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen? 

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent? 

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Op West End in Londen was COCK al een overdonderend succes. Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok verovert Cock nu ook de Nederlandse theaters. 

Char Li Chung maakte eerder al een succesvol drieluik over historische queer figuren (Don Caravaggio, De Profundis en Edward II – The gay king) en trok afgelopen seizoen uitverkochte zalen met De Banangeneratie, een voorstelling over de Aziatische gemeenschap in Nederland. Nu is Char Li terug met een queer voorstelling, deze keer gesitueerd in de wereld van nu.  

Char Li Chung: “Cock biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?” 

Credits

TEKST
Mike Bartlett
VERTALING
Han van Wieringen
REGIE
Char Li Chung
SPEL
Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving