hero image

Muziek

Top 2000 Live

Viva La Vida

Een lach, een traan, meezingen en meedansen: elk jaar opnieuw één groot feest.

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:15 uur
  • Normaal € 29,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Leef het leven, daarvoor is het bedoeld! 

Om inhoud te geven aan die mooie en feestelijke gedachte kijken de artiesten van Top 2000 Live reikhalzend uit naar hun nieuwe ‘Viva La Vida’ tournee boordevol muzikale hoogtepunten uit de top 2000 aller tijden. Al jaren lukt het dit gezelschap om samen met het publiek te genieten van al die geweldige songs die zoete herinneringen, emoties, liefde en geluk teweegbrengen. Een lach, een traan, meezingen en meedansen.., elk jaar opnieuw één groot feest. Na inmiddels alweer 10 jaar Top 2000 Live wordt ‘Viva La Vida’ een bijzondere editie. Extra dynamisch dankzij nieuwe instrumenten en muzikanten, een nieuw decor en nieuwe regie.  

Vanzelfsprekend weer met een nieuwe selectie van ruim 50 grootste hits en wonderschone kleine pareltjes uit de lijst der lijsten van rock, pop, soul en de mooiste nummers van eigen bodem. 

Laten we samen 2023 knallend afsluiten en 2024 feestelijk inluiden! Maak de stem en heupen los en bereid je voor op een heerlijke avond Top 2000 Live Viva La Vida! 

Let op: dit is een staand concert.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat DJ Miss Twist in TREK.
Miss Twist weet altijd de juiste snaar te raken en staat bekend om haar gevoel voor sfeer. Een verjaardagsfeest, een bruiloft, een netwerk- of zakelijk evenement of een première? Niets is haar te dol. Ze draait vintage vinyl uit de jaren ’50 & ’60 maar ook muziek tot en met de jaren ’80. Bekende en onbekende hits zullen voorbij komen!

Credits

MET
Top 2000 live vocalisten en live band met onder leiding van Jan-Peter Bast
REGIE
Marc Forno

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving