hero image

Klassieke muziek

Valentijnsconcert

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Een muzikale wijnproeverij met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 25,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Abonnementen als We Are Public en PodiumPas, etc. zijn hier niet van toepassing.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet (NAKK) brengt je zeer dicht bij twee van hun grootse passies. Ten eerste de mooiste muziek op het mooiste instrument: de klarinet. Het NAKK staat erom bekend om met de hele klarinetfamilie, een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en veel spontaniteit op het podium al snel de harten van het publiek te veroveren. Ze zijn daardoor een zeer geliefd ensemble op de Nederlandse en internationale muziekpodia.

De andere grote passie waar je dicht bij gaat komen komt van NAKK’er Tom Wolfs. Als ware Bourgondiër was hij altijd al zeer geïnteresseerd in een goed glas wijn en vanaf de zomer van 2017 mag hij zich na een intensieve opleiding vinoloog noemen.

Bij het Valentijnsconcert speelt het NAKK een aantal muziekstukken en afwisselend laat Tom je een aantal mooie wijnen proeven en vertelt hij je alles wat je altijd al had willen weten over de wijnwereld.

P.I. Tschaikovsky
Uit het Zwanenmeer: “Dans van de Bekers” arr. Jesse Faber

Guillermo Lago en Perry Goldstein
Muzikale smaakminiaturen over verschillende soorten wijn, geschreven voor het NAKK

Leonard Bernstein
Delen uit ‘West Side Story’, arr. H. Huizinga

Verschillende componisten
Top 2000 quiz

Benny Goodman
Let’s dance

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving