hero image

Cabaret

Valentina Tóth

Wildbloei

Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg.

Locatie

AFASzaal

Pauze

Nog niet bekend
  • Normaal € 19,50
Wachtlijst Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Ook te zien op 11 januari 2025 € 19,50

Wegens grote vraag is er een extra voorstelling bijgeboekt op zaterdag 11 januari 2025. Klik hier voor kaarten. Wees er snel bij!

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. De Volkskrant beschreef haar werk als ‘een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical’ en de Theaterkrant schreef: ‘Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!’.

Nu is daar haar eerste avondvullende voorstelling: Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.
Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Recensies

Het Parool
"Valentina Tóth, winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival, is een sensatie."
Het Parool
"Valentina Tóth verpulverde haar medefinalisten. Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef. Wat een talent!"

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving