hero image

Cabaret

Van der Laan & Woe

NG (reprise)

In hun zevende theatershow wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 30,00
  • 1e Rang € 27,50
  • 2e Rang € 25,00
  • 3e Rang € 23,50
  • 4e Rang € 21,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Van der Laan en Woe zijn terug in de theaters! De afgelopen tijd sleepten Niels en Jeroen ons door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier.

Nu komen zij met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Ook in de zevende theatershow van Van der Laan en Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

Over hun vorige voorstelling ‘Pesetas’: “Een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft (de Volkskrant ★★★★★)”.

In mei 2023 wonnen ze de Ere Zilveren Nipkowschijf met ‘Even tot hier’. De Zilveren Nipkowschijf is de oudste en meest gezaghebbende televisieprijs van Nederland. Deze wordt sinds 1961 uitgereikt door een jury van Nederlandse media.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Aaron Asbury in TREK, ook wel bekend als de Johnny Cash van Hoevelaken. Na de release van zijn debuutalbum ‘Destination Unknown’ dook de eigenwijze songwriter het diepe in. Na diverse singles en albums doet hij waar hij het beste in is; eigenwijze, klassieke americana liedjes met een eigen twist.

Credits

TEKST, MUZIEK EN SPEL
Niels van der Laan en Jeroen Woe
REGIE
Kees Prins
TECHNIEK
Marco Steenks, Siewert Zwaagstra

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving