hero image

Cabaret

Youp van ’t Hek

De Laatste Ronde

Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn carrière!

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 37,50
  • 1e Rang € 35,00
  • 2e Rang € 32,00
  • 3e Rang € 29,50
  • 4e Rang € 27,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt: maximaal 6 kaarten per bestelling.
Archief
Archief
Archief

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Dit wordt zijn laatste theaterseizoen.  Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker zoals Youp het ziet en helemaal hoe hij het vertelt.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Dj ‘Play it again Sem’ in TREK. Dj ‘Play it again Sem’
Is bekend van de bakfiets met 78 toeren platen en dito muziek. Uit de jaren ‘30 – ’50, van Louis Armstrong en Count Basie tot Ella Fitzgerald, van Big Band tot Lindy Hop. Uit de jaren 60 neemt hij mee Fats Domino, Ray Charles, Pat Boone en Everly Brothers.

Credits

TEKSTEN
Youp van 't Hek
MUZIEK
Ton Scherpenzeel
MUZIKANTEN
Ton Scherpenzeel, Rens van der Zalm en Ton Snijders

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving