hero image

Jeugd

Show

Zin in Zappelin LIVE (3+)

Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin. 

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 23,50
  • 1e Rang € 21,00
  • 2e Rang € 19,00
  • 3e Rang € 17,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Fenna is een bekende voor jong en oud. Met eigen- en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. De allerkleinsten kunnen vanaf nu ook live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool!

Beleef een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste ‘Zin in Zappelin’-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning.

Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Na afloop is er een meet & greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving