Droneshot Flint.jpg

Route & Parkeren

Flint is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kunt u direct achter het gebouw van Flint in parkeergarage Flintplein. Hieronder vindt u alle routebeschrijvingen en informatie over parkeren bij Flint.

Routebeschrijving naar Flint - Coninckstraat 60, Amersfoort

Openbaar vervoer

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij Flint. Flint is bereikbaar per stadsbus - lijn 5 en 6. Met lijn 5 stapt u uit bij halte 'de Flint' en loopt u linksaf, de brug over. U vindt Flint meteen aan uw rechterzijde. Met lijn 6 stapt u uit bij halte 'Kamp/De Stier'. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heeft u aan uw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan uw rechterhand.

Plan hier uw route.

 

Met de auto

Vanaf de snelwegen A1 en A28 neemt u afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Plan hier uw route.

 

Parkeren

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Per 1 januari 2021 is het voor theaterbezoekers helaas niet meer mogelijk om uitrijkaarten via Flint te verkrijgen. U betaalt in de garage zelf. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van Flint. Wij kunnen dan ook geen parkeerplaats garanderen. Gehandicaptenvoertuigen die hoger zijn dan 1,90 m kunnen parkeren aan de Teut achter Flint. Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

 

Routebeschrijving naar de Sint Aegtenkapel - 't Zand 37, AmersfoortOpenbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort (halte Stationsplein) neemt u bus 1, 2, 3, 4, 74 of 76 (tot aan halte Stadshuis). Vervolgens loopt u in 5 minuten naar de Sint Aegtenkapel. Vanaf halte Stadshuis gaat elke buslijn weer naar station Amersfoort.

Plan hier uw route.

 

Wandelroute vanaf station Amersfoort

Bij het verlaten van de stationshal gaat u linksaf. Via het Stationsplein, de Stationsstraat en de Van Asch Van Wijckstraat vervolgt u uw weg. Bij kruispunt Stadsring gaat u rechtdoor, naar de Molenstraat. Ga aan het eind van deze straat (voor de bolle brug) links de Westsingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in 't Zand.

 

Parkeren

U kunt ervoor kiezen om uw auto in Parkeergarage Flintplein te parkeren, of in een andere Parkeergarage in de binnenstad. Daarvandaan is het circa 5 minuten lopen naar de Sint Aegtenkapel. Let op: bij de Sint Aegtenkapel zijn geen uitrijkaarten voor Parkeergarage Flintplein verkrijgbaar. Hiervoor kunt u terecht in de garage zelf.

Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!