Flint dragers

Word drager en steun Flint

Wil je met jouw bedrijf een maatschappelijke en culturele bijdrage leveren in jouw regio? Word dan drager van Flint. Dan lever je namelijk niet alleen een bijdrage, maar zorgen wij ook dat je daar volop van kunt genieten als theaterliefhebber. 

Dragers zijn bedrijven die Flint een warm theater hart toedragen. Met hun financiële steun dragen zij direct bij aan de programmering. Daarbij genieten zij van veel extra voordelen. Door drager te worden van Flint maak jij met jouw bedrijf direct impact. Wist je dat we mede dankzij de steun van onze dragers prachtige culturele voorstellingen hebben geprogrammeerd? Voorstellingen die wij anders niet naar Amersfoort kunnen halen. Dus aarzel niet langer en word drager! Dan zorg jij ervoor dat Flint ook de komende tijd weer culturele voorstellingen kan realiseren voor iedereen in Amersfoort en omstreken.  

Voordelen

  • 75% van de bijdrage wordt direct geïnvesteerd in de culturele programmering.
  • 25% van de bijdrage gaat terug naar de drager. Dit kun je besteden aan theaterkaarten voor jezelf, personeelsleden of zakenrelaties. Je kunt met dit tegoed ook een zaal huren of dineren bij Flint. 
  • Voorrang bij de jaarlijkse start van de kaartverkoop. 
  • Zelf een evenement, congres of bedrijfsfeest organiseren? Flint is de perfecte locatie. Dragers krijgen standaard minimaal 10% dragerskorting op de zaalhuur.
  • Zichtbaarheid: zoals logo’s in Flint en op de website, bedrijfsnaam op de stoelen  

Waar draag je aan bij?

Flint als een plek waar uitgaan een belevenis is. Waar de magie van theater al buiten de zaal begint. Waar mensen uit de hele regio naar toe komen, omdat ze er iets vinden waar ze van genieten. Ja, wij dromen van Flint als een toonaangevend theater met een veelzijdig programma voor een breed publiek. Van Flint als onbetwiste eerste keus, voor iedereen. Wij willen graag de handen ineenslaan en van Flint een theater maken van ons allemaal. Een theater dat blijft. Achter de schermen werken wij hard om deze droom te realiseren. Wij kunnen dat echter niet zonder de kracht van de mensen buiten het theater. Wij kunnen dat niet zonder de dragers van Flint. 

Flint dragers delen de droom van Flint als belevenis. Dragers helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor iedereen: van musicalfans tot Bachliefhebbers. Zoals de naam al doet vermoeden, zij dragen Flint, zodat Amersfoort tot in de wijde omtrek aantrekkelijk is als theaterstad. 

Dragen is ontmoeten

Als drager word je lid van ons netwerk: een breed georiënteerde groep van professionals met een hart voor cultuur, mogelijke prospects en interessante partner partijen. Van stoeldrager in de Rabobank Theaterzaal tot een hele foyer, we bespreken graag de mogelijkheden.

De buitenkant van het theater en de evenementenlocatie Flint Amersfoort

Download de brochure

Bekijk de brochure
Droneshot van theater Flint Amersfoort

Meer weten?

Mail ons je vraag

Deze bedrijven dragen Flint

AFAS (Software)ALFA Accountants & AdviseursAON (voorheen Meeus)AtmR van MunsterAutoverhuur Van Dusschoten & Van GinkelAV BrothersBakker Bedrijfswagens B.V.BaspartoutBeens NotariaatBergpaviljoen Bistronomique & BarBidfoodBoels Traffic ServiceBrayn graphic & marketingBron ArchitectuurBuijs Regio MakelaarsBuilding ServicesBVB Groep ⋅ Coco BookmediaConsigoContent AmersfoortDe ObservantDocuconceptDrankengroothandel Scheerder B.V.DrukmakersEagerlyESEDEYFeltonFinediFix-it SchoonmaakbedrijfFotohuisjehuren.nlFountainheadsGovaert Makelaardij Verhuur & BeheerGrappige ZakenGreen XSGvM Werkt!HeilijgersHelms Mileutechniek – DepoDogHotel De TabaksplantHumbleBuildingsIntergammaInstallatiebedrijf Jimmink ⋅ Jacques van Ek Consultancy ⋅ Jekel Automotive ⋅ Keistad AdvocatenKieback & PeterLandgoed Leusderend ⋅ Mark Two ⋅ LATEI ⋅ Lomans Holding BV ⋅ M2 Security ⋅ M2 vloeren ⋅ Marree en Dijxhoorn Advocaten ⋅ Marxman Advocaten ⋅ Moore MKW⋅ MP liften ⋅ MSA B.V.N/P notarial partnersNewascoNext Buzz BV
Henri & HermanOpen ICTPatisserie & Chocolaterie Nijtmans ⋅ POT Verhuizingen/LogistiekRabobankROC Midden NederlandRoyal HaskoningDHV ⋅ Seec B.V. ⋅ Signatuur MakelaarsSmit & DorlasStichting Positieve Impactt KoetshuysTotalSeatTrue PeopleTruste SlaapcomfortVan Pas MakelaarsVan Wijk VastgoedonderhoudWaarding AdvocatuurWijnhuis van DruivenWilco Printing & BindingWouters Totaal Afbouw

                     

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving