Herfststukjes

Maak van de herfstvakantie een feest!

Flint neemt deel aan het jeugdtheaterfestival, waar ‘Herfststukjes’ een onderdeel van is. Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober geniet je in acht theaters in de provincie Utrecht van de mooiste jeugdvoorstellingen met humor, knotsgekke fantasievoorstellingen en een spetterende voorleesopera. Voorstellingen voor peuters en kleuters, maar ook voor beginnende pubers en natuurlijk voor alle ouders, opa’s en oma’s. Kortom; een zorgvuldig samengesteld programma waar je gegarandeerd een glimlach van op je gezicht krijgt. Ook in onze foyer is er van alles te beleven.

Herfststukjes is niet zomaar een festival; het is een uitnodiging om kinderen op jonge leeftijd de magie van theater te laten ontdekken,” zegt Harold Warmelink, directeur van Flint. “Met onze gevarieerde en rijke programmering hopen we jonge harten te inspireren en families samen te brengen in een unieke culturele belevenis.”

Ga voor het volledige programma en ticketinformatie naar de website van Herfststukjes op Herfststukjes – Jeugdtheater in de vakantie.

Programma Herfststukjes 2023 in Flint

Scènebeeld familievoorstelling Der Lauf van Vélocimanes Associés in theater Flint Amersfoort

Voorstelling - Der Lauf (8+)

Zaterdag 14 oktober | 18.30 & 20.30 uur
Bijzonder, circus, familievoorstelling & internationaal

Hedendaags circus voor iedereen. Met een emmer op zijn hoofd gaat deze jongleur blindelings een reeks absurde experimenten aan.

Informatie & kaarten

Voorstelling - Meester Kikker (5+)

Woensdag 18 oktober | 15.00 uur
Familievoorstelling, jeugd & muziektheater

Naar het grappige en spannende boek van Paul van Loon. “Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.”

Informatie & kaarten

Extra - Kikkerfestijn

Woensdag 18 oktober | 14.00 – 17.00 uur
Gratis activiteiten

Kom spelen op het Kikkerfestijn in Flint! We hebben een scala aan activiteiten voor jong en oud, allemaal met het thema ‘kikker’.

Je hoeft geen kaartjes voor de voorstelling ‘Meester Kikker’ te hebben om het Kikkerfestijn te bezoeken. Het is voor iedereen!

Meer informatie
Scènebeeld 4 familievoorstelling Nijntje de musical van Senf theater in theater Flint Amersfoort

Voorstelling & extra - Nijntje de Musical (2+) & Nijntje Pleintje

Donderdag 19 oktober | 13.30 & 15.30 uur
Jeugd & musical

Naar de verhalen van Dick Bruna. Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. En kom van 13.00 tot 15.30 uur naar het Nijntje Pleintje voor leuke activiteiten!

Informatie & kaarten
Hup Herman promobeeld

Voorstelling - Hup Herman (3+)

Vrijdag 20 oktober | 10.00 uur
Familievoorstelling, muziektheater & opera

Een feestelijke voorlees(rock)opera van De Nationale Opera over de ontdekking dat je best blij mag zijn met wie je bent. Een kleine voorstelling met een grote zeggingskracht. Na de voorstelling zijn een ballenbak, tekentafel en bouwblokken aanwezig om mee te spelen.

Informatie & kaarten
Scènebeeld 4 familievoorstelling Be Kind van Emilie Weisse Circustheater in theater Flint Amersfoort

Voorstelling - Be Kind (0,5+)

Zaterdag 21 oktober | 11.00, 14.00 & 16.00 uur
Bijzonder, circus, voor de allerkleinsten

Beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. Be Kind is een intieme theaterervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren.

Informatie & kaarten

Extra - Circusdag

Zaterdag 21 oktober | 13.00 – 16.30 uur
Gratis toegang

Op deze dag staat Flint volledig in het teken van het circus, dankzij de kinderkaravaan van Circus Snor. Mis dit toffe circusfeest niet, want het wordt een middag vol plezier en nostalgie voor jong en oud.

Je hoeft geen kaartjes voor de voorstelling Be Kind te hebben om de Circusdag te bezoeken.

Meer informatie

Extra - Circusworkshop (6+)

Zaterdag 21 oktober | 11.30 tot 13.00 uur
Aanmelden verplicht. Maximaal 50 deelnemers

Is jouw kind dol op het circus, de acrobaten en de jongleurs? Dan is deze Circusworkshop de perfecte kans om de fijne kneepjes van het circus te leren! Laat jouw kind kennis maken met het circus en schrijf ze in.

Je hoeft geen kaartjes voor de voorstelling Be Kind te hebben om aan de Circusworkshop te mogen meedoen.

Informatie & aanmelden

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving