Flint en corona

Coronamaatregelen vanaf 15 januari (verlenging)

Op 14 januari heeft de overheid in een persconferentie een verlenging van de maatregelen voor de theaters aangekondigd. Dit betekent dat er tot en met in ieder geval dinsdag 25 januari geen voorstellingen en concerten plaatsvinden in Flint en de Sint Aegtenkapel. Dit geldt ook voor de voorstellingen en concerten die overdag plaatsvinden.

Flint gaat in overleg met producenten en impresariaten over de mogelijkheden. Bezoekers die kaarten hebben gekocht een voorstelling in deze periode, worden per e-mail geïnformeerd. Deze informatie zetten wij ook op onze website.

Horeca
De theaterdiners in ons restaurant TREK theaterkeuken & café zijn geannuleerd. Heeft u een reservering, dan vervalt deze automatisch. 

Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt mijn theateravond in Flint?
Enkele dagen voorafgaand aan uw theaterbezoek ontvangt u een servicemail. Hierin leest u alle informatie voor uw bezoek aan Flint volgens de meest actuele richtlijnen van het RIVM en wat wij van u verwachten.

Moet ik een mondkapje op in Flint?
Nee. Omdat we bij toegang vragen om een coronatoegangsbewijs hoeft u in Flint geen mondkapje op. 

Hoe kan ik kaarten kopen?
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Flint en telefonisch bij het bespreekbureau. 

Moet ik mij vooraf laten testen?
Als u geen geldig vaccinatiebewijs heeft of geen bewijs van herstel kunt aantonen moet u zich laten testen voorafgaand aan de voorstelling. U kunt een testafspraak maken op testenvoortoegang.org.

Ik heb geen smartphone. Kan ik nu wel naar een voorstelling?
Ja, u kunt uw coronatoegangsbewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. In het geval van een papieren coronabewijs, vragen wij u nadrukkelijk om uw identiteitsbewijs ook te tonen. 

Mag ik ook het gele boekje gebruiken als coronatoegangsbewijs?
Nee, voor het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs zijn er twee mogelijkheden: met de CoronaCheck-app of met een geprint coronatoegangsbewijs via CoronaCheck.nl. Meer informatie vindt u op testenvoortoegang.org

Moet ik mij laten testen als ik al gevaccineerd ben?
Nee, dat is niet nodig. Als u gevaccineerd bent, kunt u een bewijs van vaccinatie via CoronaCheck-app of via coronacheck.nl maken en heeft u een geldig coronatoegangsbewijs.

Wat als ik corona gerelateerde gezondheidsklachten heb op de dag van de voorstelling?
Als u corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft op de dag van de voorstelling, dan kunt u tot een uur voor aanvang van de voorstelling kosteloos de waarde van uw theaterkaart omzetten naar een voucher voor later gebruik. 

Hoe is het gesteld met het klimaatsysteem in Flint?
Flint maakt geen gebruik van zogenoemde gerecirculeerde lucht, maar zuigt alle vuile lucht af. Verse schone lucht wordt van buiten via professionele filtersystemen het gebouw ingebracht.

Kan ik een drankje drinken voorafgaande en na afloop van de voorstelling?
Onze horecafaciliteiten zijn geopend tot 20.00 uur. 
TREK theaterkeuken & café is voor aanvang geopend voor theaterdiner. U dient van tevoren te reserveren.

Zakelijke evenementen

Ook voor de zakelijke markt is Flint geopend. Zoekt u een locatie voor uw evenement of livestream? Bekijk hieronder de zakelijke mogelijkheden voor uw evenement. Onze evenementencoördinatoren staan voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ze opnemen via onderstaande knop.


Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze bezoekers zijn van harte welkom. Heeft u opmerkingen/ideeën naar aanleiding van uw bezoek aan Flint? Deze kunt u mailen naar kassa@flint.nl, we horen het graag.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!