Flint en corona

Coronatoegangsbewijs verplicht

Onlangs heeft de overheid in haar maatregelen aangekondigd dat er in theaters moet worden gewerkt met coronatoegangsbewijzen.  Dat betekent dat Flint voor toegang vanaf heden vraagt om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs vanaf 13 jaar. 

Mocht u besluiten om hierdoor niet naar uw voorstelling te willen, dan kunt u uiteraard uw kaarten retourneren. Neem in dat geval contact op met het bespreekbureau via kassa@flint.nl of via telefoonnummer 033-4229229.

Uw coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs: Een volledig coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd.
  • Herstelbewijs: Een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Negatief testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een afspraak maken voor een coronatest.

Open de CoronaCheck-app op uw smartphone om uw coronatoegangsbewijs op te halen. Heeft u geen smartphone? Ga dan naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt mijn theateravond in Flint?
Enkele dagen voorafgaand aan uw theaterbezoek ontvangt u een servicemail. Hierin leest u alle informatie voor uw bezoek aan Flint volgens de meest actuele richtlijnen van het RIVM en wat wij van u verwachten.

Hoe kan ik kaarten kopen?
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Flint en telefonisch bij het bespreekbureau. 

Moet ik mij vooraf laten testen?
Als u geen geldig vaccinatiebewijs heeft of geen bewijs van herstel kunt aantonen moet u zich laten testen voorafgaand aan de voorstelling. U kunt een testafspraak maken op testenvoortoegang.org.

Ik heb geen smartphone. Kan ik nu wel naar een voorstelling?
Ja, u kunt uw coronatoegangsbewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. In het geval van een papieren coronabewijs, vragen wij u nadrukkelijk om uw identiteitsbewijs ook te tonen. 

Mag ik ook het gele boekje gebruiken als coronatoegangsbewijs?
Nee, voor het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs zijn er twee mogelijkheden: met de CoronaCheck-app of met een geprint coronatoegangsbewijs via CoronaCheck.nl. Meer informatie vindt u op testenvoortoegang.org

Moet ik mij laten testen als ik al gevaccineerd ben?
Nee, dat is niet nodig. Als u gevaccineerd bent, kunt u een bewijs van vaccinatie via CoronaCheck-app of via coronacheck.nl maken en heeft u een geldig coronatoegangsbewijs.

Wat als ik corona gerelateerde gezondheidsklachten heb op de dag van de voorstelling?
Als u corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft op de dag van de voorstelling, dan kunt u tot een uur voor aanvang van de voorstelling kosteloos de waarde van uw theaterkaart omzetten naar een voucher voor later gebruik. 

Hoe is het gesteld met het klimaatsysteem in Flint?
Flint maakt geen gebruik van zogenoemde gerecirculeerde lucht, maar zuigt alle vuile lucht af. Verse schone lucht wordt van buiten via professionele filtersystemen het gebouw ingebracht.

Kan ik een drankje drinken voorafgaande en na afloop van de voorstelling?
Onze horecafaciliteiten zijn geopend tot 24.00 uur. 
TREK theaterkeuken & café is voor aanvang geopend voor theaterdiner. U dient van tevoren te reserveren.

Zakelijke evenementen

Ook voor de zakelijke markt is Flint geopend. Zoekt u een locatie voor uw evenement of livestream? Bekijk hieronder de zakelijke mogelijkheden voor uw evenement. Onze evenementencoördinatoren staan voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ze opnemen via onderstaande knop.

Bekijk hier de

zakelijke mogelijkheden in Flint


Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze bezoekers zijn van harte welkom. Heeft u opmerkingen/ideeën naar aanleiding van uw bezoek aan Flint? Deze kunt u mailen naar kassa@flint.nl, we horen het graag.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!