Miss montreal.jpg

Start Kaartverkoop

Op dinsdag 7 juni 2022 om 19.00 uur start de kaartverkoop voor seizoen 2022-2023 voor vrienden, op zaterdag 11 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop voor iedereen.

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk?
Vrienden krijgen een aparte link via de email toegestuurd om toegang te krijgen tot de Vriendenverkoop. Houdt uw inloggegevens bij de hand voor het bestellen. Wanneer de kaartverkoop start, kunt u alleen bestellen via de website. Dit seizoen werken wij niet met bestelbonnen. Op dinsdag 7 juni zijn wij voor vrienden tussen 19.00 en 22.00 uur telefonisch bereikbaar via 033 4 229 229 voor vragen. Vanaf maandag 20 juni kunt u ook weer telefonisch kaarten bestellen of aan onze kassa.

U kunt kaarten die u via de website koopt ontvangen als e-tickets die u eventueel zelf kunt afdrukken of fysiek per post (hiervoor rekenen wij € 2,50 aan verzendkosten). De servicekosten van e-tickets en reguliere tickets zijn € 1,00 per kaart, met een maximum van € 5,00 per transactie.

Voorstelling uitverkocht?
Wanneer een voorstelling is uitverkocht kunt u zich direct inschrijven op een wachtlijst zodat wij u kunnen benaderen wanneer er weer plaatsen vrijkomen.

Uw theaterbezoek
Uw theaterbezoek hebben wij zorgvuldig voorbereid, zodat u ongestoord van uw theateravond kunt genieten. In de servicemail die u voor de voorstelling ontvangt, krijgt u uitleg over aanvang, parkeren, en TREK.

Bekijk het programma

Klik hier
Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!