Word Flint Drager en steun Flint

zichtbaarheid in flint

maatschappelijk betrokken

zakelijk netwerk

inspiratiesessies

Flint als een plek waar uitgaan een belevenis is. Waar de magie van theater al buiten de zaal begint. Waar mensen uit de hele regio naartoe komen, omdat ze er iets vinden waar ze van genieten. Ja, wij dromen van Flint als een toonaangevend theater met een veelzijdig programma voor een breed publiek. Van Flint als onbetwiste eerste keus, voor iedereen. Wij willen graag de handen ineen slaan en van Flint een theater maken van ons allemaal. Een theater dat blijft. Achter de schermen werken wij hard om deze droom te realiseren. Wij kunnen dat echter niet zonder de kracht van de mensen buiten het theater. Wij kunnen dat niet zonder onze Dragers.

Flint Dragers delen de droom van Flint als belevenis. Zij helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor iedereen: van musicalfans tot Bachliefhebbers. Zij dragen Flint, zodat Amersfoort tot in de wijde omtrek aantrekkelijk is als theaterstad. Van stoeldrager in de Rabobank Theaterzaal tot een hele foyer, we bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor vragen neem contact op met Harold Warmelink, directeur van Flint via 033 - 4 229 229 / 06 5252 7460.

Download hier de folder voor meer informatie

Thijs Lindhout – Stichting Nederland CO2 Neutraal

Theater brengt mensen samen. Verbinding is wat we nodig hebben.

Stijn Bless - van Pas Makelaars

Wij dragen de culturele sector een warm hart toe. Als dragers van Flint ondersteunen wij dit graag. Een gezellig avondje uit met collega's of relaties om zo het nuttige met het aangename te verenigen.

Paul Vastenburg - Royal Haskoning DHV

Wij leveren heel graag een bijdrage op het culturele vlak in Amersfoort. Via de personeelsvereniging kunnen onze leden kaarten voor Flint bestellen. Zo slaan we twee vliegen in één klap. Met ons dragerschap ondersteunen we de programmering van Flint én we geven medewerkers de gelegenheid om het programma te ervaren. Collega’s kunnen dan samen een voorstelling bewonderen.

Ed van den Bor - Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Het leven moet zo veel mogelijk gevierd worden! De mooie momenten, maar ook bij de minder mooie momenten moeten we stil staan. Dat doen mensen met een fijne avond en fantastisch te eten en te drinken. Bij ons, of bij Flint: een avond volop genieten en alles even te laten voor wat het is. Daarom zijn wij drager van Flint, Flint verzorgt een beleving die ‘ontzorgt’.

Karin Nijtmans - Nijtmans Amersfoort

"Verbinden, dit is wat de Flint doet! Mensen bij elkaar brengen en samen er iets moois van maken. Na een jarenlange samenwerking denken wij nog lang niet aan stoppen en blijven verbinden samen met de Flint. Amersfoort moet zulke plekjes koesteren want deze zijn goud waard!"

Danny Rietveld - Content Amersfoort

"We zijn blij de samenwerking met Flint te verlengen. Content doet er dagelijks alles aan om de Amersfoortse ondernemerswereld in positief daglicht op de kaart te zetten. Flint is een Amersfoorts instituut dat we letterlijk als één van de publiekstrekkers zien van de Keistad. We vragen collega-ondernemers om ons voorbeeld te volgen en zich – op welke wijze dan ook – ook te verbinden aan Flint. Je krijgt er geen spijt van!"

Patrick Haverkamp, Buijs Regio Makelaars Amersfoort

“Cultuur zorgt voor verbinding en verrijkt onze mooie stad. Wij vinden het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen en daarom ondersteunen wij Flint.”

Marc Nieuwland, Newasco

“Als echt Amersfoorts familiebedrijf zijn wij trots om drager te zijn van de Flint. De verbinding tussen kunst en cultuur en het bedrijfsleven is absoluut van meerwaarde voor onze stad. Onze medewerkers gaan graag met elkaar naar de Flint voor een gezellige avond uit. Dat werkt niet alleen ontspannend, maar is ook goed voor het teamgevoel. Ons streven is voel je thuis, en dat doen wij zeker bij Flint!”

Chris Alkema, Esed Grafimedia Specialist

Wij zijn een media bedrijf wij maken media in de breedste zin dit kan een folder zijn een programmaboekje maar ook beachflags of bewegwijzering bij festivals, en of toegangskaarten, en veelal sponsoren wij dit met een kleine bijdrage of gesloten beurs, veel mooie festivals en mooie projecten die alles te maken hebben met cultuur hebben wij al voorzien van mooie media uitingen, in Amersfoort bijvoorbeeld Dias Latinos , in Soest diverse Cabrio openlucht activiteiten Maar ook de Sinterklaas intocht kunnen wij bij onze lijst toevoegen, en dan nu de Flint, als drager, wij hopen weer een bijdrage te doen in het mooie culturele program.

Arie Lengkeek, Moore MTH

Flint is in de regio Amersfoort het kloppende culturele hart en vervult een belangrijke rol in samenbrengen, vermaken, verbazen, dromen en genieten. Het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Wij zien sponsoring van Flint als een belangrijke ondersteuning van cultuur wat breed toegankelijk moet blijven en hebben met veel plezier de bestaande sponsorovereenkomst verlengd.

Edwin van Korlaar en Mark Evenboer, Felton

“Vitaliteit blijft één van mijn drijfveren, een heel belangrijk onderdeel om te faciliteren voor de medewerkers van onze organisatie. Wij geven onze medewerkers dan ook de mogelijkheid om met gezin of vrienden een voorstelling in het prachtige theater bij te wonen en in aanraking te komen met onze culturele sector. Vitaliteit staat voor mij, voor “Levenskracht” dat is dus óók leuke en ontspannende activiteiten organiseren voor jong en oud!”

Roy Scholten, Open ICT

“Onze IT-specialisten vormen samen jouw IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Om dat gevoel echt over te brengen, vinden wij het bij Open ICT belangrijk dat je ons altijd kan bereiken en dat de lijnen met een vast contactpersoon kort zijn. Zo leren we elkaar écht kennen. Dat dit werkt, zien wij ook terug in onze lokale samenwerking met Flint. Wij zijn er dan ook trots op dat deze weer met drie is jaar verlengd. En niet alleen op het gebied van ICT. De komende jaren zullen wij als Flint Drager wederom bijdragen aan dit geweldige theater!”

Rob Hermkens, MSA

“MSA draagt het Flint theater een zeer warm hart toe! Daar geven wij invulling aan door onze jarenlange samenwerking als drager.”

Bertwin Bohne, Smit en Dorlas

Met onze Amersfoortse roots zijn wij enorm blij met de samenwerking die wij al jarenlang hebben met Flint en het dragersnetwerk! Samen met Flint streven wij naar de hoogste kwaliteit in koffiebeleving!.”

Ard de Jong, directeur Latei

“LATEI vindt de ondersteuning van Flint, het culturele hart van Amersfoort, essentieel voor de samenleving.”

Piet en Yvette Bakker, Bakker Bedrijfswagens

“Bakker Bedrijfswagens is landelijk gespreid met 20 vestigingen. Flint in Amersfoort ligt heerlijk centraal en biedt een programma waar de relaties van Bakker Bedrijfswagens graag naar toekomen om te genieten van het uitstekende repertoire. Flint en Bakker zijn een goed koppel om cultuur onder de aandacht te brengen.”

Fred van der Veer, Eigenaar Truste Slaapcomfort

“Als ras Amersfoorter is Flint voor mij een onderdeel van de stad. Dit geweldige initiatief laten we dan ook niet zomaar liggen. Wij dragen graag een steentje bij aan het behoud van de cultuur in onze stad wat deze samenwerking uiteindelijk inhoudt. We doen het graag! ”

Richard van der Meel, co founder True People

“Wij hebben over de jaren heen persoonlijk veel warme herinneringen opgedaan in Flint en dragen graag een steentje bij aan de kunst en cultuur in onze mooi stad. Dit lijkt ons tevens een mooie kans om ons netwerk met bedrijven in de regio te vergroten.”

Jan van der Schans, Eigenaar Wijnhuis van Druiven

“We komen graag in het theater. En zeker in de Flint. Laten ze daar nou ook een prima diner met een mooi glas wijn serveren... Voor ons dus een even logische als eervolle stap naar het dragerschap. Dank voor deze kans team Flint!”

Christel Elbertse, Eigenaresse Het Koetshuys

“Wij trekken Amersfoort graag naar een hoger niveau. Daar heeft Flint een groot aandeel in en het start met onze jongste generatie. Dat we dit nu kunnen ondersteunen door de aanschaf van de kinderverhogers maakt ons blij.”

Rob van Bruggen, Algemeen directeur BVB groep

“Wij dragen de theater wereld een warm hart toe in de omgeving en binnen onze samenwerking past het dragerschap helemaal bij ons. Samenwerking is de sleutel om verder te komen voor beide partijen.”

Ellert Janssen, Directeur Van Wijk vastgoedonderhoud

“Van Wijk is ook de komende drie jaar ‘drager’ van Flint . Het dragerschap is voor ons extra leuk omdat we hierdoor beschikken over een eigen foyer: de Van Wijk Theaterfoyer. Dragers van Flint helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor iedereen: van musicalfans tot Bachliefhebbers.”

Roel Scheerder, Horecagroothandel Scheerder

“Externe dingen triggeren onze emoties.Theater activeert een pallet aan emoties die je in de waan van de dag niet altijd voelt. Om die reden ga ik graag naar Flint.Even het gevoel dat je niet alles zo serieus hoef te nemen (door cabaret) of kunt huilen om een ontroerende toneelvoorstelling. De huidige drukke maatschappij heeft theater nodig om uit de drukte van dag weer te beseffen waar het echt om draait.”

Martijn van Dijk, Eigenaar Green XS

“Wij trekken Amersfoort graag naar een hoger niveau. Daar heeft Flint een groot aandeel in en het start met onze jongste generatie. Dat we dit nu kunnen ondersteunen door de aanschaf van de kinderverhogers maakt ons blij.”

Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, Fountain Heads

“Als podiumdieren steunen we met alle liefde het Flint podium. Elk podium zorgt voor inspiratie, emotie en verbinding. Het prikkelt de geest en zorgt soms voor een traan. En daarom zijn we trots om drager van Flint te zijn.”

Dragers

Nieuws

Toon alles
Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!