JulikaMarijn-highres.jpg

Mondriaan 150

In 2022 is het alweer 150 jaar geleden dat Piet Mondriaan in Amersfoort werd geboren. Aan dit jubileum wordt niet zomaar voorbijgegaan! Ook bij Flint staat Mondriaan in deze periode centraal met een divers programma.

Art of Lines (Flint i.s.m. KOSMIK)
Een eenmalige interdisciplinaire voorstelling van hiphop dansers, een video artist en een beatproducer in een indrukwekkend decor gebaseerd op de werken van Mondriaan. 

Buiten de lijnen, het mysterie Mondriaan
Mondriaan was een groot muziekliefhebber en ritme is cruciaal in zijn werk. Door deze muziektheatervoorstelling leren we met andere ogen kijken naar het genie dat zichzelf keer op keer opnieuw wist uit te vinden.

Marinierskapel der Koninklijke Marine
Dit muzikale avontuur geeft u een intiem kijkje in het bijzondere leven van Mondriaan: zijn roots, zijn voorliefde voor jazz en ballroomdansen, zijn rigoureuze manier van keuzes maken, zijn zoektocht naar totale abstractie, zijn laatste kunstwerk Victory Boogie Woogie en zijn humor.

Programma Mondriaan 150

Hieronder treft u het programma van Mondriaan 150 bij Flint. Via de buttons kunt u gemakkelijk kaarten bestellen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma van Mondriaan 150 op www.mondriaan150.nl.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!