49-NTF--Narrowcasting-liggend-soy.jpg

Nationaal Theaterweekend

Op 27, 28 en 29 januari 2023 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts een tientje. Flint organiseert dit weekend ook veel extra activiteiten, zoals een Pubquiz, een Rock College, een optreden van CAVE CANEM en je kunt meedoen aan een Coolingdown sessie die gegeven wordt door professionele dansers.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan men in diverse theaters door het land voorstellingen bezoeken voor slechts een tientje. In Flint kunnen bezoekers naar de Cabarestafette, Legendary Album Live - Meat Loaf en de dansvoorstelling Oxygen - a Jennifer Romen Production - Delusion. Voor de kinderen staat de escaperoom Wraak van de Klimaatpiraat op het programma.

Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven!

Extra activiteiten in Flint tijdens het Nationaal Theaterweekend

Rock College (za 28 januari | 19.00 - 20.00 uur)

Popprofessor Arris Roordink neemt je tijdens dit college mee in de wereld van de rockmuziek. Arris is een duizendpoot in de Nederlandse muziekscene. Met veel muziek- en videofragmenten neemt hij je mee terug naar de oorsprong van de rock. Dit college is voorafgaand aan de voorstelling 'Legendary Album Live - Meat Loaf'.

TREK theaterkeuken & café en de foyer

Optreden Cave Canem (za 28 januari | 22.30 - 00.00 uur)

Cave Canem richt zich op akoestische rock covers van de ’50s tot het heden. Denk hierbij aan klassiekers zoals ‘Country Roads’ van John Denver, maar ook nummers uit andere muziekgenres zoals ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi of ‘Sweet Child ‘O Mine’ van Guns ’n Roses. Na afloop van de voorstelling 'Legendary Album Live - Meat Loaf'.

TREK theaterkeuken & café en de foyer

Oxygen cooling down workshop (zo 29 januari)

Na de voorstelling Delusion van Oxygen | Jennifer Romen kun je zelf ook nog even in beweging komen tijdens een gezamenlijke cooling down workshop in de AFASzaal. Deze zal worden gegeven door een of meerdere dansers van Oxygen.”

Afaszaal
Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!