Bijgeboekt: K’s Choice

Flint & FLUOR presenteren: K’s Choice!

K’s Choice, de band van Sam en Gert Bettens, viert dit jaar hun 30-jarig jubileum. Na een uitverkochte verjaardagstournee en een succesvolle festivalzomer met hun volledige band, komen ze vrijdag 15 maart naar Flint met een speciale akoestische set getiteld Time is a Parasite. De kaartverkoop start vrijdag 20 oktober om 11.00 uur (of woensdagochtend voor vrienden en dragers).

Meer informatie & kaarten.

Over de voorstelling

Sam en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 30ste kaars op  hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van uitverkochte verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia in 2023, keren ze nu terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Begin jaren 90 begonnen Sam en Gert met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 30 jaar later, keren ze terug naar een intieme opstelling, in trio, samen met multi-instrumentalist Tom Lodewyckx, voor een avondvullend programma waarbij ze welig zullen grasduinen in hun rijkgevuld repertoire.

www.kschoice.com

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving