Flint blij met trouwe Flint Vrienden

Flint is blij met haar vele trouwe bezoekers. Ondanks het afgelopen crisisjaar zijn maar liefst 850 bezoekers vriend gebleven van het theater dat al ruim een jaar geen volle zaal meer heeft gezien. Nu het theater wat meer openingen ziet voor het nieuwe theaterseizoen is er ook weer de mogelijkheid om vriend te worden. Flint biedt verschillende pakketten aan met verschillende privileges. Nieuw is het pakket speciaal voor kinderen.

Flint houdt rekening met een 1,5 meter bezetting voor de periode van september t/m december. Half juni laat Flint weten wanneer het eerste deel van het seizoen in de verkoop gaat. De tweede helft van het seizoen gaat vervolgens in het najaar in de verkoop, zodat er hopelijk verkocht kan worden met een maximum capaciteit.

Flint vrienden hebben voorrang

Het belangrijkste voordeel dat vrienden hebben is de voorrang op de kaartverkoop. Voor 25 euro kan men al zilveren vriend worden. Voor mensen die vaak naar het theater gaan zijn er diverse pakketten ontwikkeld om uit te kiezen. Op de website kan men alle mogelijkheden nalezen.

Nieuw: kinderpakket

Aankomend seizoen start Flint met een nieuw vriendenpakket. Een pakket speciaal voor kinderen. Zij krijgen uiteraard ook voorrang op de kaartverkoop, maar ook een gratis kaartje voor een familievoorstelling, een verrassing op hun verjaardag en een uitnodiging voor de Flint Familiedag.

Flint vriend worden

Vriend worden kan vanaf 25 euro per seizoen. Met deze bijdrage steunen zij de programmering van de Flint en bekostigt het theater de bloemen die aan artiesten worden overhandigd aan het eind van een voorstelling. Vriend worden van Flint kan 24 uur per dag op flint.nl/vrienden.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving