Flint verwelkomt nieuwe drager Bidfood

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Bidfood. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van de horecagroothandel. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Bidfood

Op de online marktplaats van Bidfood is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

De focus van Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn zij een mensenbedrijf. Als geen ander begrijpen zij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

“We zijn trots op deze samenwerking en willen uiteraard graag bijdragen aan nog meer foodbeleving in en rondom Flint en haar Dragersnetwerk”, aldus Lennart Versteegen, hoofd verkoop bij Bidfood.

Samenwerking

Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving