Flint verwelkomt nieuwe dragers (partners)

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Waarding Advocatuur en Flint en GvM Werkt! en Flint en Truste Slaapcomfort. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Waarding advocatuur

Waarding advocatuur is een kei van een kantoor op een steenworp afstand. Specialist in het arbeidsrecht en veelzijdig in dienstverlening. Waarding advocatuur combineert topkwaliteit met een persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Het is niet moeilijk om dingen moeilijk te maken. Het is juist een hele klus om dingen eenvoudig te maken. Dat is wat Waarding advocatuur doet. Complexe vraagstukken omzetten in heldere taal en adviezen. We hebben een praktische aanpak, gericht op resultaat.

‘Ik ben er trots op dat ik mijn ‘keitje’ mag bijdragen en kijk uit naar een mooi partnerschap’, aldus Stella Willebrands, eigenaar van Waarding advocatuur over de samenwerking met Flint. ‘Flint zorgt als geen ander voor cultuur, plezier en verbinding tussen mensen en ondernemers. Als ik daarbij mag aansluiten en er een bijdrage aan mag leveren, dan doe ik natuurlijk graag!’.

GvM Werkt!

Niet voor niets heet ons bedrijf GvM Werkt! Ons plan van aanpak, onze persoonlijke begeleiding en praktische insteek werkt bij het zoeken naar een andere baan.
Een betrokken, regionale sparringpartner op het gebied van verzuim (2e spoor re-integratie), arbeidsdeskundige, loopbaanadvies, vertrouwenspersoon en outplacement. Een Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!

Grea van Middendorp, eigenaar GvM Werkt over de samenwerking met Flint: ‘Cultuur in onze mooie stad is belangrijk, brengt ontspanning en verbinding. Hier dragen wij graag aan bij.’

Truste Slaapcomfort

Deze beddenspeciaalzaak in Amersfoort kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe.

Truste Slaapcomfort ziet graag tevreden klanten de winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! Ze doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Of dat nu gaat om de keus voor een overtrekset of een elektrisch verstelbare bedbodem.

Fred van der Veer | eigenaar Truste Slaapcomfort: ‘Als ras Amersfoortse is de Flint voor mij een onderdeel van de stad. Dit geweldige initiatief laten we dan ook niet zomaar liggen. Wij dragen graag een steentje bij aan het behoud van de cultuur in onze stad wat deze samenwerking uit eindelijk inhoud. We doen het graag!’

Samenwerking

Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving