Flintmobiel van Autodealer Henri & Herman klaar voor nieuw theaterseizoen

De nieuwe Flintmobiel staat klaar bij Autodealer Henri & Herman. Flintmobiel chauffeur Theo ontving de sleutel van de splinternieuwe Opel GrandlandX uit handen van Raymond Frolich, Fleetsales Manager bij Henri & Herman. Vanaf nu zal de Flintmobiel weer iedere voorstellingsavond Flint Vrienden ophalen voor een onvergetelijke theateravond.

Flint heeft al jaren een groot aantal Flint Vrienden. De Flintmobiel chauffeur haalt op de avond van de voorstelling als VIP-service een Vriend op met de Flintmobiel en vertelt onderweg over het theater in Amersfoort. Dan wordt het gezelschap afgezet voor de entree van Flint en staat er in restaurant Trek theaterkeuken & café een gereserveerde tafel klaar waar wat aan gedronken kan worden. Na afloop van de voorstelling en eventuele nazit wordt het gezelschap door de chauffeur weer veilig thuisgebracht.

Autodealer Henri & Herman levert de nieuwe Flintmobiel. Het is een prachtige Opel Grandland X geworden. De hoge zitpositie maakt het in- en uitstappen gemakkelijker en geeft alle inzittenden optimaal zicht naar alle kanten. De Grandland X ademt één en al avontuur. Met zijn scherpe lijnen en sportieve uitstraling trekt deze fascinerende cross-over overal de aandacht.

De Flintmobiel wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. Chauffeur Theo is één van de 20 vrijwilligers van Flint. Flint werkt al jaren met vrijwilligers. Naast het rijden van de Flintmobiel bemannen zij met veel enthousiasme de Artiestenfoyer en zijn zij te vinden in de Sint Aegtenkapel waar zij het publiek ontvangen.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving