ICOONtheater beleeft succesvolle start theaterseizoen

De Lieve Vrouw en Flint programmeren in het ICOONtheater in Amersfoort Vathorst samen de leukste, mooiste en meest bijzondere voorstellingen voor de hele familie. Met drie succesvolle voorstellingen heeft ICOONtheater afgelopen weekend het theaterseizoen 2023-2024 knallend geopend. Naast de meer dan vijfhonderd bezoekers was ook wethouder Tyas Bijlholt van de partij. Hij was aanwezig bij de voorstelling Hé, wie zit er op de wc? en woonde de omlijstende feestelijkheden bij. Vanaf nu kunnen de bewoners van Amersfoort ook in Vathorst hun culturele hart ophalen.

Samenwerking tussen Flint, De Lieve Vrouw en ICOONtheater

Voor de programmering van het theateraanbod is een samenwerking ontstaan tussen drie Amersfoortse podia. Flint en De Lieve Vrouw, beiden ervaren programmeringstheaters, hebben een theateraanbod samengesteld voor ICOONtheater. Zo is een inhoudelijke toevoeging op het aanbod voor alle Amersfoorters en een bereikbaar aanbod voor de inwoners van Vathorst ontstaan. Het theateraanbod beperkt zich niet meer alleen tot het centrum, maar spreidt zich nu beter over de stad.

ICOONtheater

“ICOONtheater is de grootste vlakke vloer zaal van Amersfoort. Een culturele parel die verscholen zit in gebouw ICOON. Hier bieden wij het komende jaar een divers aanbod in de genres cabaret, muziek en familie. Met twee uitverkochte voorstellingen in ons startweekend smaakt deze samenwerking zeker naar meer.” Aldus Tessa Harkema van ICOONtheater.

Wordt verwacht

Dit seizoen kunnen liefhebbers in ICOONtheater terecht voor muziek, cabaret en familievoorstellingen. In het najaar staan onder andere cabaretiers Kim Schuddeboom, Jasper van der Veen en de familievoorstelling Lejo Kerstshow (3+) op het programma. Kaarten zijn verkrijgbaar via icoontheater.nl.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving