Nationaal Theaterweekend; extra actviteiten in Flint

Op 27, 28 en 29 januari 2023 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende voorstellingen voor een tientje. Daarnaast organiseert Flint dit weekend veel extra activiteiten, zoals een Pubquiz, een Rock College, een optreden van Cave Canem en een Cooling down dansworkshop die gegeven wordt door professionele dansers.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan men in diverse theaters door het land voorstellingen bezoeken voor slechts een tientje. In Flint kunnen bezoekers naar de Cabarestafette, Legendary Album Live – Meat Loaf en de dansvoorstelling Oxygen – a Jennifer Romen Production – Delusion (12+). Voor kinderen vanaf 8 jaar staat de escaperoom De wraak van de Klimaatpiraat op het programma.

Quiz on Tour on Stage

Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Zo is er een Pubquiz on Stage op vrijdagavond 27 januari. Tijdens de quizshow dagen twee zingende presentatoren en de Quiz on Tour band de bezoekers uit met unieke breinbrekers. Het muzikale karakter van de show maakt Quiz on Tour uniek. Alles komt voorbij deze avond; van kleinkunst, cabaret tot Nederlandstalige muziek. En zoals het hoort bij een pubquiz is er genoeg te eten en te drinken.

Flint Rocks on Saturday Night

Op zaterdag 28 januari organiseert Flint een Rock Night voor de echte muziekliefhebber. Van 19.00 tot 20.00 uur is er een Rock College in TREK theaterkeuken & café. Tijdens dit college worden de bezoekers door popprofessor Arris Roordink meegenomen in de wereld van de rockmuziek. Arris is een duizendpoot in de Nederlandse muziekscene. Het college is gratis te bezoeken en het restaurant is geopend voor een hapje en een drankje.

Na afloop van de voorstelling Legendary Album Live – Meat Loaf op zaterdag is er een optreden van de rockband Cave Canem. Akoestische covers van de 50’s tot het heden in TREK theaterkeuken & café en de foyer eromheen. Geniet van de muziek van ‘Country Roads’ van John Denver, maar ook nummers uit andere muziekgenres zoals ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi of ‘Sweet Child ‘O Mine’ van Guns ’n Roses. Het Rock College en Cave Canem zijn gratis toegankelijk. Het restaurant is geopend voor een drankje en heerlijke gerechten.

Cooling down dansworkshop op zondag

Na afloop van de voorstelling Oxygen – a Jennifer Romen Production – Delusion is er een gratis cooling down workshop georganiseerd voor alle bezoekers. Een aantal dansers uit de danscrew van Oxygen zullen deze workshop verzorgen.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving