Net bevestigd! Saturday Night Fever

Pak je dansschoenen maar, want de ultieme disco-ervaring komt naar Flint! In 2025 brengen we de legendarische hitmusical Saturday Night Fever naar ons podium. Met tijdloze hits en energieke dansmoves neemt deze show je mee terug naar de swingende 70’s. Bereid je voor op een voorstelling vol glitter, glamour en groovy moves.

In Saturday Night Fever volgen we het verhaal van Tony Manero, een jonge man uit een arm immigrantengezin in Brooklyn, die elke zaterdag zijn zorgen vergeet op de dansvloer van disco 2001 Odyssey. Tony is de koning van de dansvloer, wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Zijn leven neemt een wending als hij de mooie Stephanie Mangano ontmoet en besluit, na diverse dramatische gebeurtenissen, met haar de sprong naar het bruisende Manhattan te wagen.

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band. Met in de hoofdrollen o.a. Buddy Vedder en Esmée Dekker.

Bestel jouw kaarten

Mis deze kans niet om de disco fever te ervaren zoals nooit tevoren! Saturday Night Fever is vrijdag 21 maart 2025 t/m zondag 23 maart 2025 te zien in Flint. De kaartverkoop start vrijdag 2 februari 2024 om 10.00 uur (dinsdag 30 januari ’s avonds voor vrienden en dragers). Klik hier voor meer informatie & kaarten.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving