Rabobank en Flint verlengen samenwerking met twee jaar

Rabobank blijft tot 2023 Drager van Flint

Flint en Rabobank verlengen hun samenwerking met twee jaar, tot 2023. Hiermee blijft Rabobank ook de komende twee jaar naamgever van de ‘Rabobank Theaterzaal’ van het Amersfoortse theater.

Al sinds 2018 is Rabobank onderdeel van het Dragersnetwerk van Flint. Harold Warmelink, directeur van Flint, is blij met de verlengde samenwerking: ‘We verheugen ons met trots op de verlenging van onze samenwerking. Na een lastig jaar kijken we weer positief vooruit en zijn we blij dat we dat samen met Rabobank kunnen doen.’

Denise Notenboom, directeur coöperatieve Rabobank, over de waardevolle samenwerking met Flint: ’Met deze overeenkomst stappen we een nieuwe fase in van onze samenwerking. Naast het dragerschap starten Flint en Rabobank een traject op om te onderzoeken hoe het prachtige theater ook in de toekomst haar meerwaarde in de Amersfoortse samenleving optimaal waarborgt. En zo dus ook op lange termijn een financieel gezond theater blijft. Dit doen we samen met adviseurs en experts van NOC*NSF en LKCA binnen het traject Verenigingsondersteuning. Dat betekent niet alleen het dragerschap nu, maar ook een mooie blik naar de toekomst.”

Over het Dragersnetwerk

Rabobank blijft met deze samenwerking aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een flink netwerk dat bestaat uit 74 organisaties in uiteenlopende branches en met ieder een eigen specialisme. Flint biedt met dit platform een effectieve manier om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving