Rabobank nodigt mensen in een kwetsbare positie uit in Flint

Rabobank nodigt mensen in een kwetsbare positie uit in Flint

Flint theater, evenementen en congressen is verheugd dat Rabobank hen een warm hart blijft toedragen.
Rabobank is al vele jaren drager van Flint. Nu is opnieuw een contract getekend voor drie jaar, met een nóg grotere maatschappelijke invulling.

Themadrager diversiteit
Rabobank helpt Flint met het vergroten van de diversiteit in het theater en noemt zich voortaan dan ook themadrager inclusie.
Zij maken het mogelijk dat mensen in een kwetsbare positie de gelegenheid krijgen een avond zorgeloos te genieten in het theater.

Transitie naar inclusievere samenleving
Eric Zwart, directeur coöperatieve Rabobank in Amersfoort Eemland: “Als coöperatieve bank willen wij bijdragen aan de transitie naar een meer inclusieve samenleving. Cultuur verbindt mensen. Door onze samenwerking met Flint dragen wij graag ons steentje eraan bij dat cultuur voor iedereen in Amersfoort en omgeving toegankelijk wordt.”

Cliënten van de voedselbank en eenzame ouderen welkom
Zo mogen per jaar 300 cliënten van de voedselbank in Amersfoort op uitnodiging van Rabobank een voorstelling bijwonen.
Ook geeft Rabobank rondom de kerstperiode een mooie theaterbeleving cadeau aan 500 eenzame ouderen. Zij zijn welkom om een voorstelling bij te wonen die generaties verbindt door muziek, beweging en creativiteit.

Grijs gedraaid
Dit jaar vindt op 24 december ‘Grijs Gedraaid’ plaats.
Deze voorstelling brengt voor eenzame ouderen de magie van Kerst tot leven, waar singer-songwriter Maaike Ouboter en het 22-koppige orkest Kamerata Zuid Nederlandstalige nummers ten gehore brengen.

Bedankt Rabobank!
Directeur van Flint Harold Warmelink: “Onze maatschappelijke opdracht als theater is om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Ook mensen die niet of minder snel komen. Namens heel veel Amersfoortse inwoners wil ik Rabobank daarom bedanken voor hun prachtige invulling van het dragerschap.”

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving