Schrijf gratis een kaart voor een eenzame oudere

Ieder jaar organiseert het Ouderenfonds de Grote Kerstkaartenactie, een hartverwarmende actie waarbij eenzame ouderen rondom de feestdagen een kerstwens ontvangen. Hiervoor kan iedereen een kaart naar het Ouderenfonds sturen. Deze actie steunen wij graag! Daarom nodigen we iedereen uit om bij ons een gratis kerstkaart te schrijven.

Hoe werkt het?

In de foyer staan van donderdag 23 november tot maandag 11 december schalen met kerstkaarten. Ben je in die periode in Flint? Kies dan een kerstkaart uit de schaal (of twee, of drie…), schrijf jouw boodschap erop en doe de geschreven kaart in de rieten mand ernaast. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat ze bij het Ouderenfonds terechtkomen. Zij zullen ze dan verspreiden onder de ouderen.

Doe jij mee?

Kom dus langs, pak een pen en laat je hart spreken. Laten we samen zorgen voor een warme, verbonden kerst voor iedereen. We kunnen niet wachten om te zien wat voor mooie boodschappen jullie gaan schrijven!

Grijs Gedraaid

We vinden het geweldig hoe dit aansluit bij onze inmiddels uitverkochte voorstelling Grijs Gedraaid, een cadeau van Flint en Rabobank aan de ouderen in de gemeente Amersfoort. Deze voorstelling, op zondag 24 december, is speciaal voor iedereen die wel wat extra gezelschap kan gebruiken. Het is voor ons een manier om iets terug te doen voor de gemeenschap en om te laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan, vooral niet tijdens de feestdagen. Zo willen we ervoor zorgen dat niemand zich eenzaam voelt tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. We vinden het dan ook fantastisch dat het Ouderenfonds zich jaarlijks landelijk zo actief inzet voor deze doelgroep.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving