Simone Kleinsma met nieuwe show in Flint

Op zondag 31 oktober is Simone Kleinsma in Flint te zien met haar nieuwe show ‘Verder’. Haar meest persoonlijke voorstelling tot nu toe. Ze vertelt haar verhaal over de afgelopen vierenhalf jaar, na het overlijden van haar man, maar er is ook ruimte voor grappen en muziek.

Simone Kleinsma vertelt haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren. Ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan na het overlijden van haar man. Om een begin te maken zal je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Het is niet een avond vol grappen en grollen, zoals we van Simone gewend zijn. Ze neemt u mee in haar verhaal. Muziek speelt hier uiteraard een grote rol bij. Er zullen zowel bestaande als speciaal voor haar nieuw geschreven nummers voorbij komen.

Het mag dan een andere voorstelling zijn dan dat we gewend zijn van Simone Kleinsma. Ook nu weet ze haar publiek gewoon in te pakken. De NRC bekroonde deze voorstelling zelfs met 4 sterren. “Ze pakt je in met haar charme, timing en die dijk van een stem.” aldus NRC.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving